maanantai 28. tammikuuta 2013

Tulkinta

Teimme tänään Samin kanssa porukka mittauksen. Jokainen karvainen pääsi mittakepin alle ja tämä vain siitä syystä, että osallistuimme agilityyn ja jotta luokat menee oikein. Talosta löytyy kaksi ali mittaista ja loput isoja :)
Ämmän MIDI oli jo aikaisemmin selvää ja tänään sitten mitattiin myös Oodi MIDIksi. Molemmat vanhemmat on Oodiskilla normaalin kokoisia mutta Oodi on pieni. Ei tämä Samia haittaa, koska Oodi on huippu tyyppi metsällä ja se on tärkeintä. Joo Oodin kanssa ei pitänyt harrastaa, mut Sami hinkuu, että ilmoitan ja kisaan sen kanssa. Miksi minä se on sun koirasi pääsi jo kerran suusta jonka jälkeen sain vastaukseksi, että "katso tuota voitko sanoa ettet kisaisi hänen kanssa voitko?" huokaus mies osaa manipuloida :)

Kyllä se seuraavaksi keksii, että Oodille pitää joskus pennut saada ja sitten pitää etsiä kasvattaja joka ne tekee ja ja ja. Missä kohtaa on minun vuoro puhua? Kyllä tuo mies jo yhtenä päivänä kennelnimeä mietti ehdotuksia tuli:
Saioodi's
Sailoori's
Vimsalo's
Sailäm's

nauroin kipparassa todeten ettemme tarvitse kennelnimeä kun meillä ei tule yhtään pentuetta syntymään. Sijoituskoiratkin saa mennä kasvattajan luokse synnyttämään. Mies jatkoi miettimistä ja heitti vain ehdotuksia. Kerroin että hän saa sen yksin virallistaa minä en siihen osallistu jolloin lähti lauman kanssa lenkille. En ymmärrä mikä hinku on kasvattaa. Ei meillä ole kuin kaksi omaa narttua ja toinen on värivirheellinen ja toinen on koti/metsästys käyttöön hommattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti